Saatteeksi

Olen 36-vuotias yhteiskuntatieteiden maisteri, läänintaiteilija, pitkän linjan prekaari ja yhdistysaktiivi. Olen muuttanut Jyväskylään Lapualta opiskelemaan vuonna 2003 ja käynyt vuosien varrella asumassa Kanadassa, Prahassa, Helsingissä ja Brysselissä.

Valmistuin yliopistosta kulttuuripolitiikan maisteriohjelmasta pääaineenani valtio-oppi. Olen aina ollut yhteiskunnallisista asioista kiinnostunut ja koen, että ymmärrykseni politiikasta on korkealla tasolla. Olen luonteeltani keskusteleva tyyppi, joka pyrkii löytämään asiasisällöt, jotka edesauttavat asioiden aikaan saamista. Teen mielelläni asioita keskustellen, enkä jää sanattomaksi vaikeissakaan tilanteissa.

Kulttuuripolitiikka on sydäntäni lähellä sekä työssä että vapaa-ajalla. Pyrin edesauttamaan taiteilijoiden työllistymistä sekä taiteen ja kulttuurin parissa työskentelevien edellytyksiä tuottaa meille elämyksiä. Olen elämäni aikana toiminut seuraavissa töissä: kioskimyyjä, tehdastyöntekijä, leipomotyöntekijä, leirintäalueyrittäjä, puhelinmyyjä, tekninen tuki, ravintolatyöntekijä, yöportieri, järjestyksenvalvoja, korkeakouluharjoittelija, kehitys- ja markkinointipäällikkö, tuottaja, kirjanpitäjä, kotimaan erityisavustaja, toiminnanjohtaja ja läänintaiteilija. Mikään työsuhteistani ei ole kestänyt pitkään yhtäjaksoisesti, joten voisin kuvitella tietäväni jotain pätkä- ja silpputöitä tekevistä nykytyöläisistä.

Vapaa-ajalla harrastan nykyisin enimmäkseen politiikkaa. Jyväskylässsä olen kulttuuri- ja liikuntalautakunnan jäsen sekä kaupunginvaltuuston varajäsen. Toimin Keski-Suomen piirin hallituksessa sekä kulttuuripoliittisessa työryhmässä puolueessani Vasemmistoliitossa. Lisäksi yritän löytää aikaa parissa bändissä soittamiseen, futiksen ja futsalin seuraamiseen, monipuoliseen liikkumiseen ja hyviin keskusteluihin kanssaihmisten kanssa.

Perheeseeni kuuluu lisäkseni kampanjapäällikköni – maahanmuuttajataustainen kumppanini – jonka ansiosta olen oppinut monia asioita feminismistä, erilaisuudesta ja sisusta.

Jaa tämä sosiaalisessa mediassa!
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Vastaa